Hartje winter of volop zomer. Bij -1 of +20. Casual of classy. Naar school of naar een feestje. Onder een jeans, sweatpants, chino of short. Je voelt ‘m aankomen: sneakers kunnen altijd én overal. En ook niet geheel onbelangrijk: van sneakers worden zowel ouder als kind over het algemeen heel blij! Benieuwd naar de tofste musthave jongenssneakers van dit seizoen?

IF THE SNEAKERS FIT…

Toffe printjes, in het oog springende kleuren en vooral een flinke dosis coolness, dat is wat we terugzien bij de boys dit seizoen. Tel daar comfort en draagbaarheid bij op en je begrijpt waarom de sneaker een favoriet van velen is! Naast bekende merken als VEJA, Converse en Vans hebben we dit seizoen ook fijne sneakers van igor (9) in het assortiment in maar liefst 4 heel draagbare kleuren: mosterdgeel, legergroen, navyblauw en wit. Een must check voor ieder die graag buiten het geijkte pad wandelt in kindermodeland! Best of all: de sneakers van igor zijn unisex draagbaar, dus is jouw zoon gezegend met een zus(je), dan schuif je de schoenen moeiteloos door!

  1. Converse sneakers
  2. Vans unisex sneakers
  3. Vans sneakers
  4. Converse unisex sneakers
  5. Hummel sneakers
  6. Vans sneakers
  7. Vans sneakers
  8. CarlijnQ sneakers
  9. igor unisex sneakers
  10. VEJA sneakers

Up for nog meer sneakerinspiratie? Check hier ons volledige assortiment jongenssneakers!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!