Is jouw mini er al klaar voor? Dit seizoen kun je eindeloos mixen en matchen met de kleur oranje en dát komt goed uit, want over een paar dagen staat Koningsdag alweer voor de deur! Ik zocht de leukste oranjekleurige items uit die je kids niet alleen op deze dag aankunnen maar ook daarna!

In Nederland zijn we gezegend (of opgezadeld, het is maar net hoe je het bekijkt 😉 ) met de landkleur oranje en dat kan in kindermodeland nog weleens voor een uitdaging zorgen. Maar gelukkig zijn er veel verschillende oranjetinten waar je verrassend genoeg mee kunt combineren! Mijn favorieten? Nummertjes 1, 2, 5 en 10.

Toe aan nog meer inspo? Check dan hier nog even een hele fijne outfit die het perfect zal doen op Koningsdag!

Happy shopping!

  1. Tumble ‘N Dry sweater
  2. Mayoral polo
  3. Vingino sweatshort
  4. CarlijnQ rok
  5. Funky XS shirt
  6. Vingino slippers
  7. Scotch R’Belle broek
  8. CarlijnQ kniekousen
  9. Ammehoela short

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!