ADD SOME GLITTER TO YOUR EVERYDAY

De afgelopen 2 maanden stroomde de webshops én offline stores weer vol met een scheepslading aan shiny items! En een touch of glitter verwerk je tegenwoordig ook gewoon in de  day to day outfit van jouw youngster! Daarom zocht ik de leukste top picks voor je uit die multifunctioneel inzetbaar zijn én waar je eindeloos mee kunt mixen!

Als ik ergens blij van wordt dan zijn het wel glitters én printjes! Dus deze zoektocht liep eigenlijk geheel vlekkeloos (nouja, bijna dan) want ze moeten natuurlijk wel aan een aantal eisen van mij voldoen 😉 Anyway let’s start! Het shirtje uit de nieuwe collectie van NOP (1) is echt een celebration essential, maar combineer je ook heel makkelijk op een stoere jeans! Én hij heeft een toffe bies die zorgt voor een sporty groove en daar hou ik van! Met de shiny sweater van Like Flo (2) kun je letterlijk alle kanten op, combineer ‘m met een flared pants of kies voor het toffe rokje van Molo (3) voor een party-proof look!

De sneakers (4) daar hoef ik denk ik niks meer over te zeggen, ze blijven m’n favoriet! En hetzelfde geldt eigenlijk voor de andere Vans (10), dit keer een hoog model met een speels ritsje aan de achterzijde zie uiteraard multifunctioneel is! En we hebben nog maar een paar maatjes, dus mochten ze nog op je wishlist staan: pak dan nu je kans! De mooie shiny sweater van Molo kwam al eerder in mijn favorieten voorbij én combineer je in een handomdraai met dit glitter broekje (7) voor een heerlijke look!

Deze kleurrijke sweater (8) heeft misschien geen glitters maar scoort op een schaal van 1-10 wel een 10+! En je mixt ‘m dus wel weer heel tof op de glitter pants voor een speelse look die nét even anders is, en daar worden we blij van right? Ik zie met dit item al eindeloze outfits voor me, jij ook?  Tip van Sam: je shopt dit exemplaar voor een heel fijn prijsje, hebben dus! Succes gegarandeerd! Vindt jouw mini glitters al snel to much? Ga dan voor de sokken van Molo (6) of de haarband van Name It (9) zo creëer je van die day to day outfit ook gewoon een schitterende look! 😉

1. NOP rok | 2.Like Flo sweater | 3. Molo rok | 4. Vans sneakers | 5. Molo sweater | 6. Molo sokken | 7. Name It broek | 8. Name It trui | 9. Name It haarband | 10. Vans sneakers

 

 

 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!