I’m addicted to prints! Deze week zocht ik voor jullie de leukste printjes bij elkaar! Zo combineer ik maar al te graag een uitgesproken item met een iets rustigere variant. En het beste van alles? Ik heb er meteen 4 kant-en-klare outfits van gemaakt! Scheelt jou weer tijd 😉 Kijk je mee?

Dit seizoen wordt kindermodeland overspoeld door de leukste trends én de daarbijhorende printjes! Love it! Maar met al die keuzes kan de juiste combi nog best een zoektocht zijn. Ik help je op weg!

Look 1: Leopard forever! Dit jurkje (1) is een echte eyecatcher en door de combinatie van het mooie weer en de lange mouwen ben je in één keer klaar! Oke. Je hoeft alleen nog een stel boots van het schoenenrek te pakken, maar dan is je mini toch echt al ready to go!

Look 2: Een badpak dat multifunctioneel is? Met dit exemplaar (6) shined jouw kiddo niet alleen op het strand of aan het zwembad: je creëert er met het gestreepte shortje (2) ook meteen een zomerse look mee! Win-win dus!

Look 3: Nummertjes (5) en (7) zijn hét bewijs dat polkadots en streepjes heel goed samen gaan. Een frisse look, waarvan de knooptop maakt dat het geheel er nét even anders uit ziet dan anders

Look 4: Match made in haven! De items van One Day Parade zijn onderling eindeloos te mixen: zo heb je met de nummertjes (3) en (4) een gouden combi te pakken, een uitgesproken look die toch heel draagbaar is!

Voor welke combi ga jij?

Wallpaper by fablouise
  1. Vingino by Danie jurk
  2. Molo short
  3. One Day Parade tanktop
  4. One Day Parade rok
  5. Looxs knooptop
  6. Indian Blue Jeans badpak
  7. Scotch R’Belle broek
  8. Vingino by Danie top
  9. House of Jamie sokken
  10. Soft Gallery short

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!