Bij Kixx Online sluiten we het sale-seizoen geheel in stijl af, namelijk met een tijdelijke korting van maar liefst 60%! En daarom heb ik voor de laatste keer alle wintercollecties afgestruind op zoek naar de leukste pareltjes! Kijk je mee?

Je zou het niet denken maar de échte koude winter is de laatste weken eigenlijk pas aangebroken! Dus ontbreekt er nog iets in de kast van jouw little one of krijg je dat ene item al weken niet meer uit je hoofd? This is your last call! Om het je makkelijk te maken heb ik hieronder alvast 10 items voor je uitgezocht! Curious for more? Neem dan zeker even een kijkje op de sale-pagina, want met 4500+ items vind je gegarandeerd een match! Nu duimen dat de juiste maat er nog tussen zit: fingers crossed! 

  1. Tumble ‘N Dry sweater
  2. Name It broek
  3. MINGO trui
  4. MINGO kniekousen
  5. Ammehoela broek
  6. Scotch R’Belle shirt
  7. Vingino rok
  8. Studio Maison boots
  9. NoNo jurk
  10. Scotch R’Belle jasje 

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!