Vier Pasen in stijl! Dit keer spelen wij eigenhandig voor de Paashaas én delen wij uit! Profiteer nu tijdelijk van 25% korting op bijna alle items van de zomercollectie! Tijd om je paasmandje te vullen met de leukste items. Kijk je mee?

Met deze korting heb je eindelijk een goed excuus om je wishlist te shoppen! En om je een beetje op weg te helpen selecteerde ik alvast 10 items waar eindeloos mee kunt mixen en matchen.

Look 1: Met de nummertjes (4) en (5) haal je letterlijk het zonnetje in huis!

Look 2: De ‘holy guacamoly’ quote uit de Sproet & Sprout zomercollectie is wat mij betreft de winnaar van dit seizoen! Je mixt nummertje (9) uitstekend met de shortjes (8) en (10).

En zo zijn er nog veel meer combinaties te maken! Welke nummertjes zijn jouw favoriet? Vergeet niet om vóór maandag 22 april je keuze te maken op de actiepagina want dan profiteer je nog van 25% korting! Hoe fijn is dat?

Happy Easter shopping!

  1. Molo sokken
  2. Scotch R’Belle legging
  3. Looxs rugtas
  4. CarlijnQ jurk
  5. CarlijnQ kniekousen
  6. Le Big tas
  7. Levi’s shirt
  8. Scotch R’Belle short
  9. Sproet & Sprout tanktop
  10. Vingino short

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!