FASHION ON A BUDGET

Toegegeven, er zijn weinig leukere dingen dan shoppen. Maar de frequentie waarmee je dat doet, of juist de merken die je koopt, maken dat dat soms best een aanslag op je portemonnee kan zijn. Helemaal als je – net als ik – moeder van een meisje bent. Want dat shoppen, dat lijkt wel met de paplepel ingegoten te zijn 😉 Gelukkig hebben wij een heel breed assortiment: van budget kinderkleding tot high end en alles daar tussen in. Want leuke, hippe en comfortabele kinderkleding hoeft écht niet altijd duur te zijn.

5X BUDGET KINDERKLEDING MUSTHAVES VOOR BABY’S

Ik ken niemand die niet hebberig wordt van babyspullen, laat stáán kleding! Maar een feit blijft dat je baby zeker in het eerste jaar om de haverklap uit zijn of haar kleding groeit. Des te fijner als er aan al die leuke dingen die je online spot een vriendelijk prijskaartje hangt. Zo blijft het bekostigen van je shopverslaving een beetje binnen de perken, of houd je juist wat financiële ruimte over om er per seizoen wat duurder geprijsde items bij te kopen. Onderstaande items scoor je allemaal voor minder dan 30 euro en zijn een lust voor het oog voor elke newborn girls mom!

Sproet & Sprout haarband (one size)

Feetje jurk (va.56)

Play Up broekje (va.62)

Bergstein slofjes (va.17)

Name it romper (va.50)

5X BUDGET KINDERKLEDING MUSTHAVES VOOR MEISJES

Ook als jij de babytijd al even achter je hebt gelaten weet je dat kids groeien als kool. Budgetvriendelijke kinderkleding is dan dé way to go als je de garderobe van jouw mini you eens een flinke boost wilt geven. Juist als meiden wat ouder worden is (zelf) kunnen kiezen wat ze aantrekken belangrijk, dus hoe fijn om dan ook daadwerkelijk genoeg keuzemogelijkheden te hebben. Ook onderstaande items scoor je voor 30 euro of minder, met uitzondering van de sneakers. Maar hey, voor die 25 euro extra heb je wel een fan-tas-tisch paartje te pakken 😉

Name it shirt (va.104)

Name it velvet shirt (va.104)

Name it rok (va.92)

Vans sneakers (va.21)

CarlijnQ kniekousen (va.86/92)

Hoe richt jij de garderobe van jouw dochter in? Ga je veelal voor budget, heb je juist een voorliefde voor high end of kies je voor een mix?

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!