WHEN IN DOUBT, GO SHOPPING!

Hoe fijn het ook is om je favoriete hobby – want iets leukers dan shoppen is bijna niet denkbaar 😉 – uit te oefenen, er hangt net zoals bij andere hobby’s een prijskaartje aan. Gelukkig hebben wij een heel breed assortiment: van budget kinderkleding tot high end en alles daar tussen in. Want wij bij Kixx geloven dat je je beter voelt in een outfit die bij je past, en willen dus voor elke portemonnee iets leuks kunnen bieden.

Ik kan me indenken dat boys moms meer dan eens te dealen hebben met kale schoenneuzen, kapotte knieën en mysterieuze vlekken 😉 In navolging van de musthaves voor meiden mag een blog gewijd aan budget kinderkleding voor jongens natuurlijk niet ontbreken! Want leuke, hippe en comfortabele kinderkleding hoeft écht niet altijd duur te zijn. Wel zo fijn, als het regelmatig kapot of te klein is!

5X BUDGET KINDERKLEDING MUSTHAVES VOOR BABY’S

Boys baby stuff. What’s not to love? Bij het zien van al die fijne items voor jouw mini man wil je je digitale winkelwagentje het liefst tot de nok toe vullen. Maar feit blijft dat je baby zeker in het eerste jaar om de haverklap uit zijn kleding groeit. Des te fijner als er aan al die leuke dingen die je online spot een vriendelijk prijskaartje hangt. Zo blijft het bekostigen van je shopverslaving een beetje binnen de perken, of hou je juist wat financiële ruimte over om er per seizoen wat duurder geprijsde items bij te kopen. Onderstaande items scoor je allemaal voor minder dan 30 euro en zijn een lust voor het oog voor elke newborn boys mom! 

Feetje salopette (va.56)

Shoesme slofjes (va.17)

Feetje shirtje (va.56)

Charlie Choe boxpakje (va.56)

Name it broekje (va.50)

5X BUDGET KINDERKLEDING MUSTHAVES VOOR JONGENS

Ook als jij de babytijd al even achter je hebt gelaten weet je dat kids groeien als kool. Budgetvriendelijke kinderkleding is dan dé way to go als je de garderobe van jouw youngster een flinke boost wilt geven. Of als je regelmatig te maken hebt met gaten, vlekken en andere toestanden 😉 Niets zo vervelend als een favoriet kledingstuk waar afscheid van genomen moet worden. Vervangen doe je natuurlijk graag, maar het is wel zo fijn als je daarvoor niet de hoofdprijs kwijt bent. Ook onderstaande items scoor je voor 30 euro of minder, met uitzondering van de sneakers. Scheelt toch weer dat de meeste kindervoeten een stukje minder snel groeien dan de rest van het lichaam 😉

Name It shirt (va.80)

Vans sneakers (va.27)

Dutch Dream Denim jeans (va.92)

Name It sweater (va.116)

Sturdy sweatpants (va.92)

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!