Frisse items in de Vingino zomercollectie

Vingino zomercollectie

De Vingino zomercollectie 2017

De tijd van bevroren voorruiten en handschoenen is aangebroken, de winter is echt begonnen! Ondanks dat ik het winterse seizoen leuk vind, verlang ik stiekem een beetje naar de zomer. Zeker bij het zien van die heerlijke zomerse foto’s van de nieuwe Vingino zomercollectie!

Dit seizoen zien we denims met veel verschillende wassingen en damage plekken. Naast de jeans zijn de sweatpants en ‘cargo’ pants ook goed vertegenwoordigd; deze worden gemixt met vrolijke knal- en subtiele pastelkleuren, dit zorgt voor een hippe gevarieerde combinatie! Stevige statement quotes, natuurprints en badges maken het Vingino plaatje compleet.

De boys lopen er stoer bij in de Vingino zomercollectie; ruige denims met fleurige sweats die voorzien zijn van toffe badges. Aankomende zomer gaan we veel badges zien! Hier kan je niet genoeg van in je kast hebben. Combineer één van de denims met een kleurrijk basisshirt en daarover een hip overhemd of sweater voor een echte Vingino look.

Bloemen- versus tekstprints, waar gaat jouw dochter voor? Toffe shirts of sweaters met deze mooie prints combineer je met een clean jeans met de vrolijk geprinte sokken. Voor de meiden die gek zijn op jurkjes en rokjes heeft de Vingino zomercollectie genoeg te bieden. Mijn favoriet voor de meiden is het gebleekte denimjasje met een prachtige geborduurde vlinderprint op de achterkant, te gek als jack of zomerjasje!

Begin jij te verlangen naar de zomer? Bij mij begint het nog meer te kriebelen, gelukkig kunnen we al even wegdromen bij de Vingino zomercollectie.

 

Vingino zomercollectieVingino zomercollectieVingino zomercollectieVingino zomercollectieVingino zomercollectieVingino zomercollectie