2008_11_08_PHOTOGD_0139Vorige week schreven we al over de nieuwe winterjassen van o.a. CKS, Guess en IKKS. Inmiddels zijn er weer winterjassen, winterjacks en winterparka’s bij ons binnengekomen van Vingino, Airforce en Goose Craft. De wintercollectie 2009-2010 wordt steeds completer!

Vingino winterjassen

Hippe en functionele warme winterjassen en winterparka’s in de tinten (glanzend) zwart, paars en champagneroze met afritsbare capuchons met imitatie bontranden, windvangers, donsvoeringen, speelse stiksels en stoere applicaties.
Bekijk alle kinderkleding van Vingino

Airforce winterjassen

Een tweetal prachtige en rijkelijk uitgewerkte wintermodellen, waarvan een “Old School” stijl ski-jas en een winterjas welke ook te dragen is als bodywarmer met uitritsbare gebreide mouwen.
We verwachten nog meer winterjassen van dit echte Hollandse jassenmerk.
Bekijk alle kinderkleding van Airforce

Goose Craft leren winterjassen

Een drietal leren toppers!
Modische winterjacks in een zeer mooi model van een prachtige kwaliteit soepel leer en tot in detail afgewerkt. Ze zijn aan de prijs, maar deze jassen kunnen van kind op kind gedragen worden en worden in de loop der tijd alleen maar mooier.
Bekijk alle kinderkleding van Goose Craft

Geplaatst woensdag, juli 15th, 2009 at 11:28

0

Reacties zijn gesloten.